Multifunkční hřiště u ZŠ TGM slavnostně otevřeno

Při načítání fotogalerie nastala chyba

V pátek 8. 6. 2018 bylo u ZŠ T. G. Masaryka rušno. Slavnostně se totiž otevíralo multifunkční hřiště s umělým povrchem. Celou akci zahájil starosta města pan Lubomír Šobich a za podpory místostarosty pana Petra Odchodnického a paní ředitelky SAK Studénky Mgr. Hany Maiwaelderové přestřihli pásku a popřáli novému hřišti. 

Poté se 25 rodin, oblečených do stejnokrojů, utkalo v deseti disciplínách Sportovní olympiády rodin. Za rodinu musel soutěžit minimálně jeden dospělý a jedno dítě. Bezmála 80 účastníků se za slunečného počasí vrhlo do disciplín, které připravilo 30 organizátorů z řad žáků a učitelů ZŠ TGM a rozhodovalo v tradičních i netradičních disciplínách jako byl skok daleký, kopy na branku, štafetový běh přes překážky, či florbalové nájezdy, nebo střelba na koš a štafetový běh.

A kdo se stal vítězem této akce? Všichni, kteří se přišli pobavit, zasportovat a užít si krásné páteční odpoledne. Účastníci obdrželi na památku placku a kartičku se svými výkony, které mnozí hodlají v dalších letech vylepšovat. Odměnou všem pak byl opečený párek na ohni a jako bonus i volejbalový turnaj dospělých za umělého osvětlení. Celá akce měla hladký průběh hlavně díky soutěživým dětem, rodičům a organizátorům. Hřišti přejeme hodně návštěvníků a dlouhých let.

Mgr. Milan Stiller, ředitel školy

   {gallery}nase-skola/akce/2017-2018/hriste{/gallery}