Skok vysoký - Studenecká laťka

Blížící se Vánoce s sebou přináší tradiční sportovní soutěž mezi školami ve Studénce - Studenecká laťka na ZŠ Butovické. I letos jsme se této povedené a kvalitně zorganizované akce zúčastnili a kromě vynikajících výkonů jsme dosáhli i na medailové umístění.

V kategorii mladších chlapců se na 3. místě umístil s výkonem 125 cm Aleš Němec. Žákyně 9. třídy Aneta Kneblová, díky úžasnému výkonu 145 cm, získala pomyslnou zlatou medaili mezi staršími dívkami. A kategorie starších chlapců? Tu ovládla trojice ze školy TGM - Jirka Jakub (155 cm a třetí místo), druhé místo Ondra Pavelek a první skončil Andy Perrette. Oba kluci skočili fantastických 164cm. O lepším umístění Andyho tak musely rozhodnout lepší výkony na předešlých výškách.

Všichni žáci, kteří ve svém volném čase reprezentovali naši školu, si zaslouží velkou pochvalu za výkony, skokanskou techniku, ale i za vzorné chování v průběhu konání celé akce.

Školu reprezentovali: Martina Hebelková, Ondřej Huvar, Beáta Švestková (všichni 6. A), Adéla Matuškovičová, Daniel Tomášek (oba 6. B), Aleš Němec, Daniel Rucki (oba 7. A), Lukáš Iwoniak (7. B), Jiří Jakub, Natálie Kožárová (8. třída), Sára Horňáková, Aneta Kneblová, Ondřej Pavelek a Andy Perrette (všichni 9. třída).

Mgr. Tomáš Hradský