Crazy days

Při načítání fotogalerie nastala chyba

crazy days 05Po kladných ohlasech z minulých let  jsme letos navázali na celoroční školní akce a tentokrát jsme zvolili téma CRAZY DAYS. Výzva opět spočívala v tom, aby přišel podle daného tématu oblečen do školy co nejvyšší počet dětí. Účast byla velmi hojná, zapojila se spousta dětí od první do deváté třídy, pan ředitel, učitelé, i paní kuchařky.

Prvním „bláznivým dnem“ nás provázela růžová barva, což byla hlavně pro klučičí část školy velká výzva. Přesto se mnozí odhodlali a nebáli si ze sebe udělat trochu legraci.

Následoval den podle zemí, kdy si každá třída jednu vylosovala a přišla v oblečena v barvách její vlajky. Takhle jsme se zábavnou formou něco dozvěděli o méně známých zemích.

Třetí den byl ve znamení Dne Země a dominantními barvami byla zelená a modrá. Na poslední „bláznivý den“ jsme v parlamentu určili retro outfit, kdy každý měl přijít v oblečení z 50. – 90. let dvacátého století.  Zúčastnilo se velké množství dětí a abychom si mohli všechny pořádně prohlédnout, uspořádali jsme na hřišti módní přehlídku, ke které hrála i retro hudba. Na prvním stupni se o vítězství (nejaktivnější účast) podělily dvě třídy – 1. B a 2. A. Na druhém stupni se na nejvyšším stupni vítězů objevila 6. B. Zpětné vazby na tuto akci jsou velmi pozitivní, a tak doufám, že se školní parlament i v budoucích letech s chutí pustí do dalších akcí.

Anežka Klosová, 9. třída

{gallery}nase-skola/akce/2017-2018/crazy_days{/gallery}